تبلیغات در سایت ما

سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل

درباره ما
 سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل
به وب سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات و موبایل خوش آمدید. در این سایت هدف ما آموزش برق، الکرونیک، کامپیوتر، مخابرات، میکروکنترلر، میکروپروسسور، دیجیتال و... می باشد. از شما خواهشمندیم با نظرات و پیشنهادات خود ما را در اداره این سایت یاری فرمایید. ثبت نام در سایت هم فراموش نشه. با تشکر مدیریت سایت
آمار
آمار مطالب
  • کل مطالب : 211
  • کل نظرات : 11
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 42 نفر
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 12
  • بازدید دیروز : 7
  • ورودی امروز گوگل : 1
  • ورودی گوگل دیروز : 1
  • آي پي امروز : 4
  • آي پي ديروز : 2
  • بازدید هفته : 12
  • بازدید ماه : 542
  • بازدید سال : 2033
  • بازدید کلی : 39658
  • اطلاعات شما
  • آی پی : 18.216.186.164
  • مرورگر :
  • سیستم عامل :
  • امروز :
  • نظرسنجي
    به نظر شما سایت در چه سطحی است؟
    امکانات جانبی

    سبزترین ابررایانه دنیا رونمایی شد

    به گزارش خبرگزاری مهر، ابررایانه ویلکس به احترام ماریس ویلکس پیشگام علوم رایانه ای برای ساخت تلسکوپ رادیویی Square Kilometre Array یا (SKA) مورد استفاده قرار می گیرد.

    وقتی که این تلسکوپ رادیویی تکمیل شود به بزرگترین تلسکوپ رادیویی تبدیل خواهد شد که تاکنون ساخته شده است.

    قدرت این ابررایانه سبز معادل 4 هزار رایانه رومیزی است که با هم کار می کنند.

    ویلکس با عنوان قدرتمندترین رایانه جهان فاصله دارد و در رده 166 جهان قرار دارد ، سازندگان ویکس بیشتر از آنکه قدرت این ابررایانه را مدنظر داشته باشند به کارآمدی موثر آن توجه کرده اند.

    دکتر پل کالجا مدیر سازمان محاسبات عملکرد بالا کمبریج اظهار داشت: بهره وری انرژی بزرگترین چالش ابررایانه های جدید است و سیستم جدید ما گام مهمی در این عرصه برداشته است.

    بهره‌وری انرژی این ابررایانه 3361 مگافلاپس در هر وات است. به عبارت دیگر فلاپس به معنای عملیات شناور هر نقطه در ثانیه مقیاسی برای اندازه گیری عملکرد یک پردازشگر رایانه ها است.

    ویلکس در جایگاه دوم فهرست 500 ابررایانه سبز قرار می گیرد. اما ابررایانه اول در این تیم توسط یک گروه از محققان ژاپنی در توکیو ساخته شده که نیازمند یک سیستم نفتی خنک‌سازی است اما ویلکس با استفاده از هوا خنک می شود که این امر موجب می شود بهره وری آن در نوع خود به بالاترین میزان برسد.

    ساخت تراشه‌ کامپیوتری از نانولوله‌های کربنی

    پژوهشگران برای اولین بار در جهان موفق به ساخت تراشه‌ای از نانولوله‌های کربنی شدند که نسبت به تراشه‌های سیلیکونی از سرعت بیشتر و محدودیت کمتری برخوردار است.
    به گزارش سرویس فناوری ایسنا به نقل از ستاد نانو، پژوهشگران دانشگاه استنفورد موفق شدند با استفاده از نانولوله کربنی یک تراشه کامپیوتری تولید کنند. «ساباسیش میترا» از محققان این پروژه می‌گوید: صحبت‌های زیادی مبنی بر جایگزینی سیلیکون توسط نانولوله کربنی در محافل علمی شنیده می‌شود، اما تا کنون کمتر دیده شده که از نانولوله‌های کربنی برای تولید سیستم‌های کاملا دیجیتال استفاده شود. ما در این پروژه موفق به انجام این کار شدیم.
    این گروه یک تراشه از جنس نانولوله کربنی تولید کردند که دارای سرعت بسیار بالایی است. «رابی» از محققان این پروژه می‌گوید: هیچ تردیدی نیست که بزودی توجه صنعت نیمه‌هادی به این یافته علمی معطوف شده و در نهایت این پروژه به تولید سیستم‌های پردازشی کوچکتر و کاراتر منتهی شود. در واقع این پژوهش یک دستاورد علمی بسیار بزرگ محسوب می‌شود.
    15 سال از روزی که اولین ترانزیستور نانولوله کربنی ساخته شده، می‌گذرد اما از آنجایی که ساختار نانولوله‌ها کامل نیستند تولید مدارات پیچیده با آنها بسیار دشوار بوده است. «میترا» می‌گوید جذابیت این نتیجه تنها در تولید کامپیوتری مبتنی بر نانولوله کربنی نیست، بلکه این که ما توانستیم با استفاده از فناوری نانو از مرز محدودیت‌های سیلیکون بگذریم، بسیار لذت‌بخش است.
    اما چرا سیلیکون برای تولید تراشه‌ها محدودیت آفرین است؟ یکی از ویژگی‌های سیلیکون پخش انرژی است، در واقع با کوچکتر شدن قطعات الکترونیکی هدر رفتن انرژی در این ادوات افزایش یافته و گرمای بیشتری تولید می‌کنند. این درحالی است که نانولوله‌های کربنی رسانایی بالایی داشته و الکتریسیته را با مقاومت کمتری از خود عبور می‌دهند، بنابراین انرژی کمتری برای کارکرد ادوات مبتنی بر نانولوله‌کربنی لازم است و همچنین گرمای کمتری نیز تولید می‌شود. با این تفاصیل با استفاده از نانولوله‌کربنی عملکرد سیستم‌ها به شدت بهبود می‌یابد.
    اما آنچه که مانعی بر سر تحقق این رویا بوده، کامل نبودن ساختار نانولوله کربنی است. این گروه تحقیقاتی روشی ارائه کردند که دیگر کامل نبودن ساختار نانولوله‌ها، مشکلی محسوب نشود. این گروه به نانولوله‌های کربنی جریان الکتریسیته وصل کردند که این کار منجر به سوختن نانولوله‌های فلزی می‌شود در نهایت تنها نانولوله‌های نیمه‌هادی باقی می‌ماند که برای تولید تراشه مناسب هستند. این گروه با یک طراحی منحصر به فرد موفق شدند با استفاده از نانولوله‌های نیمه‌هادی 178 ترانزیستور ایجاد کنند. در نهایت این ترانزیستورها در قالب یک تراشه کوچک درآمدند.

    عرضه لپ تاپ اندرویدی لنوو با صفحه 10 اینچی

    به گزارش خبرگزاری مهر، لنوو A10 دارای وزنی کمتر از یک کیلوگرم است و اندازه ضخامت آن در ضخیمترین قسمتها به 17.3 میلیمتر می رسد.

    این لپ تاپ دو حالته دارای یک صفحه نمایش اچ دی 10.1 اینچی با وضوح تصویر768 در 1366 پیکسل است که می توان آن را با زاویه 300 درجه چرخاند.

    لنوو A10 برای اپلیکیشنهای لمسی طراحی شده است و لنوو در این لپ تاپ اپلیکیشن مدیریت فایلها (File manager) اختصاصی خود را قرار داده که در سیستم عامل اصلی اندروید فقدان آن به شدت احساس می ‌شود.

    طراحی چرخان آن طوری اجرا شده که از لرزش و تکانهای بیهوده هنگام استفاده از صفحه چند لمسی جلوگیری شود.

    لپ تاپ دو حالته اندرویدی دارای پردازنده چهار هسته ای کورتکس A9 بوده و سه بلندگوی استریو و یک وب کم 0.3 مگاپیکسلی دارد.

    باطری A10 از 9 ساعت پخش ویدئو بی وقفه پشتیبانی می کند اما این شرکت چینی هنوز درباره قیمت آن جزئیاتی منتشر نکرده است.

    طبق برآوردهای دو شرکت تحقیقاتی و مشاوره‌ ای فناوری اطلاعات معروف یعنی گارتنر و آی‌دی‌سی، در ماه اکتبر سال 2010، شرکت لنوو چهارمین شرکت بزرگ فروش رایانه شخصی در دنیا اعلام شد.

    این شرکت در سه ماهه سوم سال 2012 توانست با پشت سر گذاشتن اچ‌پی رتبه اول فروش کامپیوتر دنیا را بدست آورد.

    ماده جدید برای تولید تراشه‌های رایانه‌ای کوچک‌تر و سریع‌تر

    به گفته محققان چینی، آلیاژی از آلومینیوم و انتیمون در نسل آینده حافظه‌های تغییر فاز، فناوری ذخیره‌سازی داده‌ها را متحول خواهد کرد.به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حافظه‌های تغییر فاز به عنوان جایگزینی برای حافظه‌های فلش مطرح می‌شوند؛ حافظه تغییر فاز از عملکرد بسیار سریعتری در برابر حافظه فلش با حجم ذخیره‌سازی بسیار محدود داده‌ها برخوردار است.مواد تغییر فاز زمانی که در معرض جریان الکتریکی قرار می‌گیرند، بسرعت از ساختار بی‌نظم به ساختار کریستالی تغییر شکل پیدا می‌کنند . ساختار جدید دوستدار محیط زیست، دارای مقاومت بالای الکتریکی در حالت غیر کریستالی و مقاومت پایین در حالت کریستالی است. عملکرد حافظه‌های فلش زمانیکه اندازه دستگاه به کمتر از 20 نانومتر برسد، دچار مشکل می‌شوند؛ اما دستگاه حافظه تغییر فاز می‌تواند ابعادی کمتر از 10 نانومتر داشته باشد که اجازه فشرده سازی تعداد بیشتری حافظه در فضاهای کوچک را امکانپذیر می‌کند.«شیلین ژو» از محققان موسسه فناوری اطلاعات و میکروسیستم شانگهای تأکید می‌کند: داده‌ها بسرعت بر روی حافظه‌های تغییر فاز نوشته می‌شوند و قیمت این دستگاه‌ها در مقایسه با نمونه‌های دیگر بسیار ارزان‌تر هستند.

    عرضه نوت‌بوک جدید ایسوس مجهز به صفحه نمایش لمسی

    شرکت ایسوس نسل جدید نوت‌بوک‌های چندرسانه‌ای خود را با قابلیت انتخاب صفحه لمسی عرضه کرد.

    به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از ایسوس، نسل جدید نوت‌بوک‌های چندرسانه‌ای ایسوس از سری N با طراحی جدید معرفی شد.
    در این محصول که با مدل N550 شناخته می‌شود، از فلز آلومینیوم سبک استفاده شده است. همچنین پردازنده نسل چهارم اینتل، کارت گرافیک سری 700 انویدیا و صفحه نمایش IPS از دیگر ویژگی‌های این مدل است.
    محصولات جدید این سری، مبتنی بر ویندوز 8 است و در آن اسپیکر، نسخه Premium فناوری سونیک مستر ایسوس و ساب ووفر اکسترنال برای کیفیت بهتر صدا تعبیه شده است.
    این محصول در دو مدل و با صفحه نمایش لمسی نیز عرضه شده است

    پرسرعت‌ترین حافظه جهان عرضه شد

    پرسرعت‌ترین حافظه جهان که نخستین حافظه جامد دوگانه مخصوص سازمان‌ها(SSHD) محسوب می‌شود، علاوه بر ارائه ظرفیت زیاد برای ذخیره‌سازی اطلاعات، دسترسی به اطلاعات ذخیره شده روی حافظه جامد را با سرعت بالا فراهم می‌کند.

    به گزارش فارس به نقل از آی‌تی‌پی، شرکت Seagate از بزرگترین تولیدکنندگان حافظه‌های ذخیره‌ساز اطلاعات در جهان از هفته جاری عرضه "سریع‌ترین هارددیسک جهان" که با نام Enterprise Turbo SSHD شناخته می‌شود را آغاز کرد.

    این محصول که نخستین حافظه جامد دوگانه مخصوص سازمان‌ها(SSHD) محسوب می‌شود، علاوه بر ارایه ظرفیت زیاد برای ذخیره‌سازی اطلاعات امکان دسترسی به اطلاعات ذخیره شده روی حافظه جامد را با سرعت بالا فراهم می‌کند.

    شرکت Seagate با انتشار بیانیه‌ای توضیح داد: «هارددیسک Enterprise Turbo SSHD بر اساس استانداردهای جدید ساخته شده است و قابلیت‌های اجرایی آن نسبت به حافظه‌های کنونی 15K-RPM سه برابر بیشتر است. این حافظه پرسرعت در ظرفیت 600 گیگابایت عرضه می‌شود».

    در ادامه بیانیه این شرکت آمده است: «ما با یکپارچه سازی حافظه‌های جامد و فناوری‌های مغناطیسی موفق شدیم سیستم Turbo را برای این محصول جدید به گونه‌ای ارتقا دهیم که ضمن افزایش سرعت هارددیسک‌ها(HDD) ظرفیت داخلی محصولات هم افزایش یابد».

    لازم به ذکر است طی چند سال گذشته دو شرکت Seagate و IBM همکاری‌های فراوانی را با یکدیگر انجام دادند تا بر اساس آن مدل‌های مفهومی از حافظه‌های سازمانی SSHD را تولید کند. نمونه اولیه این حافظه‌های سازمانی پس از ساخت در آزمایشگاه Seagate، روی سرورهای IBM System x مورد آزمایش قرار گرفته است.

    طراحی و ساخت سریع‌ترین نانو چاپگر جهان

     

    با استفاده از این چاپگر می‌توان اجسام با ابعاد بسیار کوچک، کوچکتر از یک تار مو را با سرعت و قدرت تفکیک بالا به سرعت ایجاد کرد. این چاپگر بر اساس روش لیتوگرافی کار می‌کند.

    به گزارش ایستگاه آی تی به نقل از ایسنا، «پیتر فریتز» از محققان این پروژه می‌گوید: موفقیت نانوسکریب مثالی از فضای تحقیقات عالی موسسه فناوری کارلسروهه است. محققان در این موسسه نتایج یافته‌های خود را به سرعت در قالب مقاله‌ای روانه بازار می‌کنند. نانوسکریب در اوایل سال ۲۰۰۸ به‌ عنوان اولین شرکت انشعابی از موسسه فناوری کارلسروهه جدا شد و به‌ عنوان اولین شرکت و رهبر تولیدکنندگان لیتوگرافی لیزر سه بعدی معرفی کرد.

    سال گذشته، ۱۸ شرکت از این موسسه جدا شدند. این سیستم لیتوگرافی لیزر سه بعدی که توسط نانوسکریب ارائه شده توسط برخی محققان در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد. فعالان این حوزه بدنبال جایگزینی ادوات الکترونیکی فعلی با مدارات نوری با عملکرد بالا هستند. از سیستم نانوسکریب برای چاپ پلیمر با سرعت پنج ترابایت در ثانیه استفاده می‌شود.

    با روش لیتوگرافی لیزری، سرعت چاپ تا ۱۰۰ برابر افزایش می‌یابد. دلیل این افزایش سرعت، استفاده از سیستم آینه گالو است، این آینه نوعی فناوری است که در برخی ادوات نظیر واحدهای نگارش دی وی دی استفاده می‌شود. انعکاس یک پرتو لیزر با استفاده از این آینه موجب تسریع و تمرکز دقیق لیزر می‌شود.

    «مارتین هرماتشوایلر» می‌گوید: ما موفق شدیم در مقیاس میکرومتری چاپ سه بعدی انجام دهیم، این سیستم ماحصل دو دهه تحقیق و تجربه ما در بخش فوتونیک است. این سیستم چاپ سه بعدی مبتنی بر پلیمریزاسیون فوتون دو بعدی است. این روش همانند متمرکز کردن نور خورشید با عدسی روی کاغذ است که موجب سوختن موضعی کاغذ می‌شود. در این روش لیزر پالسی کوتاه به مواد حساس به نور تابیده می‌شود. این مواد در صورت تابش لیزر حل می‌شوند. بعد از شستشو، بخش نگارش شده بصورت نانو و میکروساختار باقی می‌مانند.

    با استفاده از این فناوری، می‌توان نانو و میکروساختارهای سه بعدی را به سرعت در مقیاس انبوه ایجاد کرد. در بالاترین قدرت تفکیک، میدان روبش بدلیل محدودیت فیزیکی، در حدود ۱۰۰ میکرومتر خواهد بود.

    ساخت شنل نامرئی با یک چاپگر سه بعدی

     

    دانشگاه دوک از طراحی شنل نامرئی خود که بیشتر شبیه یک دیسک پلاستیکی است که از پنیر سوئیس ساخته شده باشد، رونمایی کرده است. این درحالی است که هرکدام از حفره های این دیسک به شکست اشعه مایکروویو کمک می کند و مرکز این دستگاه نسبت به اشعه های مایکروویو نامرئی است.

    هفت سال پیش مهندسان دانشگاه دوک نخستین شنل نامرئی را با آزمایشهای پیچیده نشان دادند و اکنون آنها اظهار داشتند که این آزمایش را می توان در خانه نیز انجام داد. یاروسلاو ارزوموف استاد یار مهندسی الکتریکی و کامپیوتردر دانشکده مهندسی دانشگاه دوک گفت: هرکس که بتواند چند هزار دلار برای خرید یک چاپگر سه بعدی صنعتی هزینه کند می تواند پس از چند ساعت یک شنل نامرئی در اختیار داشته باشد. وی افزود: تولید شنل نامرئی با این سبک ارزان و ساده است.

    این محقق به همراه تیم تحقیقاتی خود در دانشگاه دوک یک دیسک کوچک پلاستیکی که شبیه پنیر سوئیسی است را ارائه کرده اند.الگوریتمها محل، شکل و سایر حفره ها را تعیین کرده تا امواج مایکروویو را منحرف کرده و فرآیند تولید آن بین سه تا هفت ساعت زمان می برد.

    نتایج آزمایشهای ارزوموف در مجله آنلاین مقالات اوپتیک منتشر شده است. این شنل چون نسخه ۲۰۰۶ چون اشعه های مایکروویو را منحرف می کند، اما محققان نسبت به این موضوع ابراز اطمینان کرده اند که در آینده این نه چندان دور، این شنل می تواند برای طول موجهای بلندتر چون نور مرئی قابل استفاده باشد. ارزوموف تأکید کرد: ما اعتقاد داریم که این رویکرد راهی به سوی پوشش اپتیکال است که شامل نور مرئی و مادون قرمز می شود.

    دستگاه چاپگر سه بعدی که به صورت تکنیکی از آن با عنوان تولید استریولیتوگرافیک نام برده می شود اخیرا بسیار محبوب شده است و محبوبیت آن نه تنها در بخش صنعت بلکه برای استفاده شخصی است. تاکنون محققان با استفاده از چاپگرهای سه بعدی همه چیز از جمله یک اسلحه تا قطعاتی برای استفاده در اتومبیلها تولید کرده اند. این شنل دیسک مانند دارای یک قسمت باز در مرکز آن است که محققان یک جسم غیرشفاف را در آن قرار می دهند وقتی که اشعه های مایکروویو به آن می تابد این طور به نظر می رسد که شی در مرکز این دیسک وجود ندارد.

    دیگر هر کسی با داشتن یک پرینتر سه‌بعدی می‌تواند تفنگ خود را چاپ کند!

     

    این تفنگ با استفاده از فناوری چاپ سه‌بعدی، ساخته شده است و در واقع نخستین تفنگی است که به صورت کامل به شیوه سه‌بعدی چاپ شده است. پیش از این هم تجربه‌هایی در این مورد انجام شده بود، اما در آن موارد فقط قسمت‌هایی از تفنگ چاپ شده بود.

    این تفنگ Liberator نام دارد و به وسیله یک دانشجوی حقوق دانشگاه تگزاس به نام «کُدی ویلسون» چاپ شده است.

    ویلسون فعلا این نمونه اولیه را ساخته است و قصد دارد فایل CAD این تفنگ را هفته بعد به صورت عمومی منتشر کند.

    به این ترتیب هر کسی که به دستگاه چاپ سه‌بعدی دسترسی داشته باشد، می‌تواند بدون اینکه نیازی به رفتن به اسلحه‌فروشی باشد و سابقه‌اش چک شود، می‌تواند صاحب تفنگی شود که شماره سریالی هم ندارد!

    این تفنگ از ۱۶ قسمت تشکیل شده است و لوله آن قابل تعویض است.

    همه این قسمت‌ها از پلاستیک ABS و با یک پرینتر سه بعدی Stratasys Dimension SST درست شده‌اند.

    تفنگی که ویلسون درست کرده است، شش قسمت فلزی دارد و به این ترتیب تفنگ او توسط شناساگرهای فلز قابل تشخیص است، اما سایر افرادی که تفنگ پرینت می‌گیرند هیچ الزامی ندارند که قسمت‌های فلزی در تفنگ خود بگنجانند.

    نه! دیگر تفنگ‌های پلاستیکی اسباب‌بازی نیستند.

    تا به حال از پرینترهای سه‌بعدی برای چاپ زیورآلات، مجسمه‌های کوچک، اشکال فانتزی و حتی بعضی از بافت‌های بدن استفاده شده است، اما گویا حالا دیگر با یک مشکل امنیتی روبرو هستیم!

    رونمایی ایسر از Aspire R7 : ترکیبی از PC، لپ‌تاپ و تبلت در یک تاچ شناور

     

    کمپانی ایسر، خود را برای رونمایی از Aspire R7، محصول جدیدش، که قرار است در یک گردهمایی در Milk Studios شهر نیویورک برگزار شود آماده می‌کند. در ادامه با زومیت همراه باشید.
    هنوز نمی‌دانیم که باید چه نامی بر روی این محصول گذاشت. از نظر فنی، Aspire R7، لپ‌تاپ مدل EZEL ایسر است که در عین حال شبیه PC و تبلت نیز می‌باشد.
    با اینکه گردهمایی ایسر هنوز شروع نشده است، اما به لطف اطلاعات برخی منابع، جزئیات این محصول را مشخص شده است. Aspire R7، به صفحه‌نمایش Full HD، سیستم صوتی دالبی و فناوری جدید Screen Grasp مجهز است.فناوری Screen Grasp، به کاربر امکان می‌دهد هر چیزی را با از فاصله دور و بدون تماس با صفحه نمایش، با انگشتان خود گرفته و دستکاری کند. چیزی که بسیار شبیه فناوری Leap Motion بوده و توسط یک از شرکت‌های فناوری دنیا ساخته شده است.

    صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 6 صفحه بعد

    تبلیغات
    ورود کاربران
    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری
    رمز عبور
    تکرار رمز
    ایمیل
    کد تصویری
    آخرین نظرات کاربران
    hamed - مهدی جان اولین سالگرد سایتت تبریک میگم
    پاسخ:خیلی ممنون - 1393/4/30
    پرهام - مرسی
    پاسخ: خواهش - 1392/8/3/mz0
    علي -

    با سلام..از وبت بازديد كلي كردم..خوشم اومد جالب بود


    پاسخ:ممنون - 1392/5/20
    آبی - چرا ضمیمه های جدید رو نمیذاری

    اینایی که هست قدیمی ان
    پاسخ:سلام عزیزم باشه کلیک جدید هم میذارم چند روز سرم شلوغ بود ببخشید - 1392/4/17
    آبی -

    بابت ضمیمه کلیک ممنون


    پاسخ: خواهش قابل شم رو ندارد شرمنده یکم دیر به دیر مطالب میذارم - 1392/4/14
    احمد - سلام وبسایت خوبی داری خوشم اومد مطالبت به روزه من هرروز بهت سر میزنم قربانت احمد
    پاسخ:سلام احمد جان خیلی ممنون - 1392/2/1
    رهـــــــــــا - سلام

    ببخشید شما مقاله ای درباره کاربرد لیزر در الکترونیک دارید؟

    لطفا بی خبرم نذارید
    پاسخ:سلام رها جان نه ندارم ولی برات پیدا میکنم خبرت میکنم. - 1392/1/13
    عنوان آگهی شما

    توضیحات آگهی در حدود 2 خط. ماهینه فقط 10 هزار تومان

    عنوان آگهی شما

    توضیحات آگهی در حدود 2 خط. ماهینه فقط 10 هزار تومان

    به سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل امتیاز دهید